Matta Storm nr 4702

Matta Storm nr 4702

Mattorna består till största delen av naturmaterial såsom linolja, harts och korkmjöl. 
Tänk på att färger på produkterna kan avvika från hur de uppfattas i verkligheten. Detta kan bero på inställningar i din webbläsare eller på din bildskärm.

Det kan tillkomma en tidigareläggningskostnad. Det vill säga en kostnad du betalar om den åtgärd du väljer inte ligger i tid för utförande enligt de intervaller Bostaden har.
 

Tarketts linoleumgolv – Veneto Essenza är gjorda med miljön i focus. Mattorna består till största delen av naturmaterial såsom linolja, harts och korkmjöl. Många av råvarorna som används i tillverkningen av linoleum är förnyelsebara, vilket betyder att man genom odling kan tillverka nya råvaror. Detta gör att mattorna är ett bra val för miljön, både inomhusmiljö och för användningen av naturens resurser.

 

Tarketts Veneto har fått miljöutmärkelser över hela världen. I Sverige är dom märkta med Svanen och är rekommenderade av Sunda Hus och Byggvarubedömningen.

 

Viktigt att tänka på vid skötsel av linoleumgolv är att man inte städar med för mycket vatten och att inte använda Såpa vid rengöring. ”