Diskmaskin

Äntligen kan du välja att ha diskmaskin hemma hos dig. Bostaden står för installation, service och eventuella reparationer - ett smidigt sätt att förenkla din vardag!


Väljer du att installera en diskmaskin innebär det att en summa kommer att läggas på din hyra varje månad. Är det inte förberett för diskmaskin i din lägenhet tillkommer ytterligare kostnader. Din kvartersvärd avgör om det går att installera en diskmaskin i din lägenhet.

Diskmaskinen som är 45 cm bred kan endast beställas där utrymmet är för litet för en 60 cm bred diskmaskin.

Det många som beställer diskmaskiner och det innebär att leveranstid och installation av diskmaskinen blir fördröjd. Vi närmar oss också semestertider som även det har en inverkan på när din diskmaskin kommer att installeras. Om du beställer en diskmaskin nu kan det vara så att den installeras efter sommaren.

I en del av våra lägenheter går det inte att installera diskmaskiner på grund av tekniska orsaker. Kontakta din kvartersvärd så får du veta mer om det går att installera en diskmaskin i din lägenhet.

 

För dig som har diskmaskin idag men vill byta kan det även tillkomma en tidigareläggningskostnad. Det vill säga en kostnad du betalar om den åtgärd du väljer inte ligger i tid för utförande enligt de intervaller Bostaden har.