Kyl och frys

Dags att byta kyl/frys eller kyl och frys?

Här hittar du det utbud av kylar och frysar som Bostaden erbjuder som du kan välja bland.
Från och med februari 2020 har vi bytt leverantör av våra vitvaror. Den nya leverantören är Electrolux.

Det är viktigt att du anger vilken sida du vill ha handtaget på när du ska beställa din kyl eller frys.

Det är viktigt att du anger vilken sida du vill ha handtaget på när du väljer din kyl/frys, kyl och frys.
Vill ha handtaget till höger ska du välja vänsterhängd dörr (gångjärnen sitter på vänster sida) och om du vill ha handtaget till vänster väljer du en högerhängd dörr (gångjärnen sitter på högersida) .

Grundstandarden för 3 rum och kök och större är att lägenheten ska vara utrustad med en fullstor kyl/sval och frys. De mindre lägenheterna ska ha en kombinerad kyl/frys. Det kan dock variera från område till område. 
OBS! För boende i studentlägenheter finns inte möjligheten att ändra grundstandarden.
 

Om du bor i en lägenhet och grundstandarden inte uppfylls och det finns möjlighet att ändra, kan du välja att ändra till den standard som ska vara i din lägenhet mot en summa som kommer att läggas på din hyra varje månad. Du kan kontakta din kvartersvärd för mer information.

Ibland kan andra modeller än de vitvaror som visas i Hemmafint levereras på grund av till exempel försening i leverans eller produktion.
De eventuella vitvaror som då levereras ska ha samma prestanda som de produkter som visas i Hemmafint.

Det kan även tillkomma en tidigareläggningskostnad. Det vill säga en kostnad du betalar om den åtgärd du väljer inte ligger i tid för utförande enligt de intervaller Bostaden har.